-->

ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Κατηγορία Έργου: 
Κατασκευή ναΐσκου στην Λάρισα

Κατασκευή ναΐσκου στον βρεφονηπιακό Καράτζιου στην Λάρισα.


ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ – ΠΑΙΔΙΚΟΣ – ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
«ΑΣΠΑ & ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ»

7Ο ΧΙΛ. Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΛΑΡΙΣΑ 
ΤΗΛ.: 2410-851515

 

Αγαπητέ κύριε Νίκο Μπατζόλη και αξιότιμοι Συνεργάτες,
Επικοινωνούμε μαζί σας με πολύ μεγάλη χαρά και γιατί μόλις σήμερα παραλάβαμε το εκκλησάκι μας, το εκκλησάκι της «Παναγίας της Γλυκοφιλούσας» και της «Αγίας Παρασκευής» και θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να σας ευχαριστήσουμε γιατί ήταν έτσι όπως ακριβώς το ονειρευτήκαμε: ΤΕΛΕΙΟ!!!

Όσο για τους κυρίους από το συνεργείο σας που μας έφεραν το εκκλησάκι δεν έχουμε λόγια να τους ευχαριστήσουμε αφού δεν έχουμε ξαναδεί τόσο ευγενικούς, τόσο μα τόσο πολύ προσεκτικούς και τόσο σχολαστικούς εργαζόμενους . Μπράβο τους και Μπράβο και σε εσάς που επιλέξατε τόσο καλούς συνεργάτες!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ την αγιογράφο την κα Γεωργία Παπαδοπούλου, η οποία ήταν πολύ ευγενική στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε μαζί της και αγιογράφησε το εκκλησάκι μας έτσι όπως ακριβώς της το ζητήσαμε!!! Το αποτέλεσμα είναι άψογο!!!

Μέσα από την καρδιά μας ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εσάς προσωπικά και σε όλους τους συνεργάτες σας για την άψογη και ταχύτατη εξυπηρέτηση, για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και για το τέλειο από όλες τις απόψεις εκκλησάκι μας, το οποίο είναι ένα κόσμημα!

Με εκτίμηση,
Άσπα και Χριστίνα Καράτζιου
Λάρισα.


Περισσότερες Εικόνες: 
Εκκλησάκι στον βρεφονηπιακό Καράτζιου στην Λάρισα